Lara Muller

Lara combineert in haar passie voor duurzaam ondernemen verschillende rollen en verantwoordelijkheden. Zij is sinds 2010 Hoofd MVO bij Corio NV, een beursgenoteerde retail vastgoedgrondlegger, waar zij verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van de MVO strategie van de onderneming, het CSR verslag, de opname in de diverse benchmarks en de ondersteuning van de 6 landen organisaties in de implementatie van de MVO strategie.

Daarnaast is zij (gast) docente aan Nyenrode, Erasmus Universiteit ESAA (European School of Accounting en Assurance) en docent duurzaamheid aan de ASRE (Amsterdam School of Real Estate).

Zij maakt deel uit van de High Level Steering Committee real estate, land & construction van de United Nations Global Compact, de nationale stuurgroep Transparense (onderdeel van de Intelligent Energy Europe EC programma) en de strategieraad van EscoNetwerk.nl.

Shared Value

Lara is expert op het gebied van Shared Value en heeft hiervoor aan Harvard Business School bij Professor Michael Porter en Mark Kramer de gelijknamige opleiding gevolgd in 2014. Daarnaast heeft zij een bijzondere belangstelling voor impact investing en impact meting.