De jury

Hieronder zijn de biografieën te lezen van de juryleden voor de verkiezing van dit jaar. Of zij ook juryleden zijn tijdens de Duurzame 50 is voor iedereen nog een verassing.. Wij wachten in spanning af!

Jan-Willem van de Groep

Jan-Willem van de Groep is gespecialiseerd in het versnellen van radicale innovaties door onder meer de introductie van een nieuw industrieel sectormodel. Zijn passie licht bij innovatie en duurzame ontwikkeling.

Bekijk Jurylid

Richard Klein

Sinds 2011 is Richard directeur van Duurzaam Gebouwd. Hij studeerde bedrijfskunde in Rotterdam en heeft als missie om de samenwerking in de integrale bouw- en vastgoedsector een grote stap vooruit te helpen.

Bekijk Jurylid

Lara Muller

Lara heeft een passie voor duurzaam ondernemen en combineert hierbinnen verschillende rollen en verantwoordelijkheden. Lara is expert op het gebied van Shared Value en heeft hiervoor een opleiding gevolgd aan Harvard Business School.

Bekijk Jurylid

Maxime Verhagen

Maxime Verhagen was hij onder meer Tweede Kamerlid, Minister van Buitenlandse Zaken, Economische Zaken en Landbouw en Innovatie. Sinds 2013 is hij als voorzitter verbonden aan Bouwend Nederland en daarmee hét gezicht van de vereniging.

Bekijk Jurylid

Mascha van den Heuvel

Als directeur van Dubotechniek en met ruim tien jaar werkervaring in de bouwbranche is Marcha dagelijks bezig met duurzame concepten. Binnen het bedrijf zorgt ze ervoor dat nieuwe concepten worden ontworpen en gerealiseerd.

Bekijk Jurylid

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam